iPhone 11 Pro Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 11 Pro Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min1399,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage1299,-
Batteri udskiftning15 min999,-
Udskiftning af ladestik60 min999,-
Tænd/ Sluk Knap60 min999,-
Mikrofon udskiftning60 min999,-
Højtaler udskiftning60 min999,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min999,-
Lydløsknap60 min999,-
Volumeknap60 min999,-
Bag kamera60 minring for pris
Front kamera60 min999,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

Hvis du har brug for en professionel iPhone 11 Pro reparation, så er du kommet til det rette sted. Hos iTech Rep har vi mange års erfaring med reparation af iPhones, herunder iPhone 11 Pro.

Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet og vores dygtige teknikere kan reparere din iPhone 11 Pro hurtigt og effektivt. Vi kan reparere alt fra en ødelagt skærm eller bagcover, til problemer med batteriet, kameraet eller højtaleren.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og en hurtig service, så du kan få din iPhone 11 Pro tilbage i perfekt stand på ingen tid. Kontakt os i dag for at høre mere om vores iPhone 11 Pro reparationstjenester.

ITech-Rep varetager alle former for iPhone 11 Pro reparation

Søger du nogen, der kan varetage reparation af din iPhone 11 Pro, så er du kommet til det rette sted. Hos ITech-Rep har vi nemlig mange års erfaring med reparation af mobile enheder, og vi står også gerne for din iPhone 11 Pro reparation.

Uanset om du har brug for hjælp til iPhone 11 Pro skærm reparation eller en helt anden udskiftning, så står vi klar til at løfte opgaven. Når vi udfører iPhone 11 Pro skærm reparation eller andre typer af udskiftning af reservedele, så vil den nye reservedel være af typen OEM. Det betyder, at den rent kvalitetsmæssigt svarer til originalen. Uanset om din mobil har været udsat for et uheld eller slitage, så hjælper vi dig gerne med at få den klar igen.

Om vi skal udføre reparationen hjemme hos dig eller på et af vores værksteder er helt op til dig. Vi kan nemlig tilbyde at rykke ud til kunder på hele Fyn med vores udekørende reparation, hvor vi i de fleste tilfælde klarer reparationen på stedet. Du er også velkommen til at kigge indenfor i en af vores butikker, når du har brug for en iPhone 11 Pro reparation af den ene eller anden slags. Dette kan du gøre med eller uden tidsbestilling. Der er altså en høj grad af fleksibilitet for dig som kunde i forhold til både tid og sted, når vi skal tage hånd om din iPhone 11 Pro. Du kan få repareret din mobiltelefon både i Nyborg og i Odense.

Har du spørgsmål til os vedrørende iPhone 11 Pro reparation eller reparation af andre elektroniske enheder, så tøv ikke med at ringe til os på 52 70 70 28.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone