iPhone 11 Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 11 Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min999,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage1000,-
Batteri udskiftning15 min799,-
Udskiftning af ladestik60 min799,-
Tænd/ Sluk Knap60 min799,-
Mikrofon udskiftning60 min799,-
Højtaler udskiftning60 min799,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min799,-
Lydløsknap60 min799,-
Volumeknap60 min799,-
Bag kamera60 minring for pris
Front kamera60 min999,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

iPhone 11 reparation af certificerede teknikere

Hos ITech-Rep kan vi hjælpe med at gøre din telefon så god som ny igen. Vi udfører alle typer af iPhone 11 reparationer, både på vores værksteder i Nyborg og Odense og hjemme hos vores kunder. Vi har nemlig et mobilt værksted, som kan rykke ud til iPhone 11 reparation samt reparation af alle andre mobiler på markedet over hele Fyn.

Når du overlader reparation af din iPhone 11 til os, så kan du være sikker på, at din mobil er i gode hænder hos folk, der ved, hvad de laver. Særligt populær blandt vores iPhone 11 reparationer er reparationen af skærme. Uanset hvilket uheld din mobiltelefon har været ude for, så står vi altid klar til at hjælpe dig med en reparation. Overlader du din iPhone 11 reparation til os, så vil det være med reservedele af OEM-kvalitet, som kvalitetsmæssigt er lige så høj standard som originalen.

Inden du udskifter din iPhone 11, kan du med fordel tage forbi os og lade os vurdere, om vi kan reparere den – det vil miljøet og din pengepung takke dig for. Her på siden kan du blive klogere på, hvad lige præcis den type af iPhone 11 reparation, du efterspørger, vil koste dig.

Har du problemer med din iPhone 11? Vi hos iTech Rep tilbyder professionel og pålidelig reparation af din iPhone 11. Vores erfarne teknikere bruger kun reservedele af høj kvalitet for at sikre, at din enhed fungerer som ny igen. Vi kan reparere alt fra en smadret skærm til en ødelagt batteri og software problemer. Vi forstår vigtigheden af at have din iPhone 11 i orden, derfor tilbyder vi også hurtig og pålidelig service med konkurrencedygtige priser. Du kan besøge en af vores afdelinger i Odense eller Nyborg, eller sende din enhed til os for reparation. Kontakt os i dag for at få din iPhone 11 repareret af eksperterne hos iTech Rep.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone