iPhone 12 Mini Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 12 Mini Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min1999,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage1499,-
Batteri udskiftning15 min999,-
Udskiftning af ladestik60 min999,-
Tænd/ Sluk Knap60 min999,-
Mikrofon udskiftning60 min999,-
Højtaler udskiftning60 min999,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min999,-
Lydløsknap60 min999,-
Volumeknap60 min999,-
Bag kamera60 minring for pris
Front kamera60 minring for pris
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

Lad ITech-Rep tage hånd om din iPhone 12 Mini reparation

Hos ITech-Rep kan vi reparere alle smartphones på markedet, og vi tager derfor også gerne hånd om din iPhone 12 Mini reparation. Uanset om det drejer sig om et skærmskift, en batteriudskiftning eller noget helt tredje, så står vores dygtige reparatører klar til at løfte opgaven.

Vi er fleksible, når det kommer til iPhone 12 Mini reparation såvel som reparation af andre enheder, og det er derfor helt op til dig, om vi skal komme hjem til dig, eller om du vil komme til os. Med vores udekørende tekniker kan vi rykke ud til dig på et tidspunkt, der passer dig. I langt de fleste tilfælde kan vi klare reparationen af din iPhone 12 Mini på stedet. Hvis det ikke er tilfældet, så tager vi den med os og leverer den tilbage til dig, når den er klar til brug. Vi kan også reparerer din iPhone 12 Mini vores butikker i Odense eller Nyborg.

Vi benytter os udelukkende af OEM-reservedele, hvilket betyder, at der er tale om den højeste standard inden for reservedele, som svarer til originalen – rent kvalitetsmæssigt. Når du får udført reparation af din iPhone 12 Mini hos os, så garanterer vi, at al data på telefonen forbliver krypteret, og at ingen informationer går videre til tredjepart uden dit samtykke.

Du er velkommen til at kigge indenfor i en af vores butikker i Odense eller Nyborg og få udført din iPhone 12 Mini reparation her. Uanset om du er helt klar over, hvad der skal fikses på din telefon, eller om vi skal stille diagnosen, så tøv ikke med at besøge os. Vi er altid friske på en snak.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone