iPhone 12 Pro Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 12 Pro Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min1999,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage1499,-
Batteri udskiftning15 min999,-
Udskiftning af ladestik60 min999,-
Tænd/ Sluk Knap60 min999,-
Mikrofon udskiftning60 min999,-
Højtaler udskiftning60 min999,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min999,-
Lydløsknap60 min999,-
Volumeknap60 min999,-
Bag kamera60 minring for pris
Front kamera60 minring for pris
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

På udkig efter professionel reparation af din iPhone 12 Pro? Hos ITech-Rep er vi eksperter i iPhone-reparationer, og vi står klar til at hjælpe dig med enhver form for skade på din iPhone 12 Pro.

Vores dygtige teknikere anvender reservedele af høj kvalitet til alle vores reparationer, og vi garanterer en hurtig og pålidelig service. Vi kan reparere alt fra en knust skærm eller en defekt opladningsport til mere komplekse problemer såsom vandskade eller softwarefejl.

Vi ved, hvor vigtig din iPhone 12 Pro er for dig, og derfor tilbyder vi også en hurtig reparationsservice, så du kan få din telefon tilbage i funktion på kort tid. Besøg vores værksted i Odense eller Nyborg, eller bestil en reparation online i dag!

iPhone 12 Pro reparation med dine behov for øje

Hos ITech-Rep udfører vi professionel mobilreparation af alle mobiltelefoner på markedet, og vi kan derfor også varetage forskellige typer af iPhone 12 Pro reparationer. Vi har mange års erfaring med reparation af mobiler og andre typer af elektronik, og du kan derfor også være sikker på, at din iPhone 12 Pro er i trygge og ikke mindst kompetente hænder hos os.

Hvis din iPhone 12 Pro er i stykker, kan du overveje at udskifte nogle af delene. Heldigvis er der mange måder at reparere din iPhone 12 PRO på og forlænge dens levetid på – og vi står altid klar til at hjælpe dig. Uanset om din iPhone 12 Pro har været ude for et uheld eller trænger til at få sine knapper udskiftet, så kan vi hjælpe dig. Vi reparerer din iPhone 12 Pro i en af vores butikker i Odense eller Nyborg. Du kan også bestille vores udekørende tekniker hjem og så reparerer din mobiltelefon på stedet.

Hos ITech-Rep sætter vi en ære i at imødekomme vores kunders behov, og derfor tilbyder vi også at udføre iPhone 12 Pro reparation på det sted og det tidspunkt, der passer dig bedst. Vi kan derfor også komme hjem til dig og udføre reparationen, hvis du ønsker det. I langt de fleste tilfælde kan vi udføre iPhone 12 Pro reparationen på stedet, og ellers tager vi din telefon med og leverer den til din adresse igen, når reparationen er udført.

Du kan opleve, at prisen på en iPhone 12 reparation er dyrere hos os end hos vores konkurrenter. Det er ganske enkelt fordi, vi gør brug af dele, der er af lige så høj kvalitet som de originale. Den pris, du betaler hos os for din iPhone 12 reparation vil derfor være godt givet ud på den lange bane. Se priserne på de forskellige reparationer her på siden.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone