iPhone 12 reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 12 reparation priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET 60 min1999,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage1499,-
Batteri udskiftning15 min999,-
Udskiftning af ladestik60 min999,-
Tænd/ Sluk Knap60 min999,-
Mikrofon udskiftning60 min999,-
Højtaler udskiftning60 min999,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min999,-
Lydløsknap60 min999,-
Volumeknap60 min999,-
Bag kamera60 minring for pris
Front kamera60 minring for pris
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

[contact-form-7 id=”6196″ title=”BestilosDK”]

Vi reparerer gerne din iPhone 12

Hos ITech-Rep kan vi tilbyde reparation af både mobiltelefoner, tablets og PC’er, og vi står derfor også klar til at hjælpe med iPhone 12 reparation. Det er helt op til dig, om vi skal udføre reparation af din iPhone 12 i en af vores butikker, eller om du foretrækker at gøre brug af vores udekørende reparationsservice. I de fleste tilfælde kan vi klare iPhone 12 reparationen på stedet, og hvis det ikke er muligt, afhenter vi din telefon og leverer den lige til din dør, så snart den er klar. Er du nysgerrig på, hvad en iPhone 12 reparation vil koste dig? Så finder du en oversigt over vores priser her på siden. Her kan du også blive klogere på, hvor lang tid det vil tage os at få din iPhone 12 klar til brug igen.

iPhone 12 er en af de mest populære smartphones på markedet. Som alle andre enheder er den dog modtagelig for slitage. Hvis du ønsker at forlænge levetiden på din iPhone 12, anbefaler vi at bestille en tid hos os til reparation og udskiftning af reservedele, hvis uheldet har været ude. Vi bruger kun reservedele af høj kvalitet, og vores team af kompetente teknikere vil få din iPhone 12 til at se ud og fungere som ny på ingen tid. Desuden tilbyder vi en garanti på alt vores arbejde, så du kan være sikker på, at din iPhone 12 er i gode hænder.

Vil du reparere din iPhone 12? Uanset om du har brug for en skærmudskiftning eller andre reparationer, kan vi med sikkerhed hjælpe dig, så du kan have glæde af din mobiltelefon i længere tid. Med et bredt udvalg af reservedele til modeller som iPhone 12 Pro og iPhone 12 Plus kan vi nemt få din telefon til at fungere igen på ingen tid. Så hvorfor vente?

 

iPhone 12 reparation med OEM-reservedele

Vi oplever stor efterspørgsel på særlige iPhone 12 skærm reparation, men vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe med andre typer af reparationer. Uanset om du vælger at få udført iPhone 12 skærm reparation eller en anden slags reparation af din enhed hos os, så kan du være sikker på, at vi udelukkende gør brug af OEM-reservedele, hvilket betyder, at de rent kvalitetsmæssigt svarer til originale dele. Samtidig får du altid 2 års reklamationsret på reparationer udført af os. Skal vi hjælpe med iPhone 12 reparation eller reparation af dine andre enheder? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone