iPhone 13 Mini Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 13 Mini Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min2199,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage1499,-
Batteri udskiftning15 min999,-
Udskiftning af ladestik60 min999,-
Tænd/ Sluk Knap60 min999,-
Mikrofon udskiftning60 min999,-
Højtaler udskiftning60 min999,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min999,-
Lydløsknap60 min999,-
Volumeknap60 min999,-
Bag kamera60 minring for pris
Front kamera60 minring for pris
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

Vi reparerer gerne din iPhone 13 Mini

iPhone 13 Mini er en populær smartphone på markedet – og det kan vi godt forstå. Som alle andre enheder er den dog modtagelig for slitage. Det kan også være du har været uheldig og tabte din mobiltelefon. Uanset hvilken ulykke din iPhone 13 Mini har været udsat for, så står vi altid klar til at hjælpe dig med en reparation.

Hos ITech-Rep vil vi gerne hjælpe dig med at forlænge levetiden på din mobiltelefon. Vi reparerer din iPhone 13 Mini i en af vores butikker i Odense eller Nyborg. Du kan også booke vores udekørende tekniker til et besøg direkte på din adresse.

Hvis du ønsker at forlænge levetiden på din iPhone 13 Mini, anbefaler vi at bestille en tid hos os til reparation og udskiftning af reservedele, hvis uheldet har været ude. Vi bruger kun reservedele af høj kvalitet, så du er garanteret en mobiltelefon der fungerer som ny. Desuden tilbyder vi en garanti på alt vores arbejde, så du kan være sikker på, at din iPhone 13 Mini er i gode hænder.

Her på siden kan du finde en oversigt over de forskellige priser på en reparation af din iPhone 13 Mini. Her kan du også blive klogere på, hvor lang tid det vil tage os at få din iPhone 13 Mini klar til brug igen.

Uanset om du har brug for en skærmudskiftning eller andre reparationer, kan vi med sikkerhed hjælpe dig, så du kan have glæde af din mobiltelefon i længere tid. Med et bredt udvalg af reservedele til modeller som iPhone 13 Mini og iPhone 13 Mini kan vi nemt få din telefon til at fungere igen på ingen tid.

 

iPhone 13 Mini reparation med OEM-reservedele

Vi oplever stor efterspørgsel på særlige iPhone 13 Mini skærm reparation, men vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe med andre typer af reparationer. Uanset om du vælger at få udført iPhone 13 Mini skærm reparation eller en anden slags reparation af din enhed hos os, så kan du være sikker på, at vi udelukkende gør brug af OEM-reservedele, hvilket betyder, at de rent kvalitetsmæssigt svarer til originale dele. Samtidig får du altid 2 års reklamationsret på reparationer udført af os.

Skal vi hjælpe med iPhone 13 Mini reparation eller reparation af dine andre enheder? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Er din iPhone 13 mini skadet eller beskadiget? iTech Rep står klar til at hjælpe dig med en hurtig og pålidelig reparation. Vi bruger kun reservedele af høj kvalitet, og vores erfarne teknikere har ekspertisen til at håndtere en bred vifte af reparationer, herunder udskiftning af skærme, batterier, kameraer og mere. Vi forstår, hvor vigtig din telefon er for dig, så vi arbejder hurtigt for at få den tilbage i dine hænder så hurtigt som muligt. Besøg vores afdeling i Odense eller Nyborg eller send din telefon til os med posten for en pålidelig reparation af din iPhone 13 mini.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone