iPhone 13 Pro Max Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 13 Pro Max Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min3800,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage1499
Batteri udskiftning15 min999,-
Udskiftning af ladestik60 min999,-
Tænd/ Sluk Knap60 min999,-
Mikrofon udskiftning60 min999,-
Højtaler udskiftning60 min999,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min999,-
Lydløsknap60 min999,-
Volumeknap60 min999,-
Bag kamera60 minring for pris
Front kamera60 minring for pris
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

“iPhone 13 Pro Max reparation – Hos ITech-Rep tilbyder vi pålidelig og professionel reparation af alle skader på din iPhone 13 Pro Max. Vores erfarne teknikere kan håndtere alt fra en knust skærm og batteriproblemer til vandskader og kamerafejl. Vi bruger kun reservedele af høj kvalitet og garanterer, at din iPhone 13 Pro Max vil være i sikre hænder. Vi tilbyder også en nem og hurtig online booking service samt konkurrencedygtige priser. Besøg vores hjemmeside i dag og lad os hjælpe dig med at få din iPhone 13 Pro Max tilbage til fuld funktionalitet!”

Vi reparerer gerne din iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max er en af de mest populære smartphones på markedet. Som alle andre enheder er den dog modtagelig for slitage. Måske har din smartphone være ude for et uheld og trænger til at få skiftet skærm eller måske er bagskærmen blevet slidt? Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe med at reparerer din iPhone 13 Pro Max i en af vores butikker i Odense eller Nyborg eller hos vores udekørende tekniker.

Hvis du ønsker at forlænge levetiden på din iPhone 13 Pro Max , anbefaler vi at bestille en tid hos os til reparation og udskiftning af reservedele, hvis uheldet har været ude. Vi bruger kun reservedele af høj kvalitet, og vores team af kompetente teknikere vil få din iPhone 13 Pro Max til at se ud og fungere som ny på ingen tid. Desuden tilbyder vi en garanti på alt vores arbejde, så du kan være sikker på, at din iPhone 13 Pro Max er i gode hænder. Det er helt op til dig, om vi skal reparerer din mobil i en af vores butikker eller om du vil booke en tid hos vores udekørende reparationsservice.

I de fleste tilfælde kan vi klare iPhone 13 Pro Max reparationen på stedet, og hvis det ikke er muligt, afhenter vi din telefon og leverer den lige til din dør, så snart den er klar. Er du nysgerrig på, hvad en iPhone 13 Pro Max reparation vil koste dig? Så finder du en oversigt over vores priser her på siden.

Uanset om du har brug for en skærmudskiftning eller andre reparationer, kan vi med sikkerhed hjælpe dig, så du kan have glæde af din mobiltelefon i længere tid. Med et bredt udvalg af reservedele til modeller som iPhone 13 Pro Max kan vi nemt få din telefon til at fungere igen på ingen tid.

 

iPhone 13 Pro Max reparation med OEM-reservedele

Vi oplever stor efterspørgsel på særlige iPhone 13 Pro Max skærm reparation, men vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe med andre typer af reparationer. Uanset om du vælger at få udført iPhone 13 Pro Max skærm reparation eller en anden slags reparation af din enhed hos os, så kan du være sikker på, at vi udelukkende gør brug af OEM-reservedele, hvilket betyder, at de rent kvalitetsmæssigt svarer til originale dele. Samtidig får du altid 2 års reklamationsret på reparationer udført af os. Skal vi hjælpe med iPhone 13 Pro Max reparation eller reparation af dine andre enheder? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone