iPhone 13 Pro Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 13 Pro Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min3499,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage1499,-
Batteri udskiftning15 min999,-
Udskiftning af ladestik60 min999,-
Tænd/ Sluk Knap60 min999,-
Mikrofon udskiftning60 min999,-
Højtaler udskiftning60 min999,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min999,-
Lydløsknap60 min999,-
Volumeknap60 min999,-
Bag kamera60 minring for pris
Front kamera60 minring for pris
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

Vi reparerer gerne din iPhone 13 Pro

Her på siden kan du finde priserne på reparation af iPhone 13 Pro og blive klogere på, hvor lang tid det vil tage os at få din iPhone 13 Pro klar til brug igen.

iPhone 13 Pro er en af de mest populære smartphones på markedet. Som alle andre enheder er den dog modtagelig for slitage. Hvis du ønsker at forlænge levetiden på din iPhone 13 Pro, anbefaler vi at bestille en tid hos os til reparation og udskiftning af reservedele, hvis uheldet har været ude. Vi reparerer alt fra skærme og taster til dit bagcover. Det er helt op til dig, om vi skal udføre reparation af din iPhone 13 Pro i en af vores butikker, eller om du foretrækker at gøre brug af vores udekørende reparationsservice.

Vi bruger kun reservedele af høj kvalitet, og vores team af kompetente teknikere vil få din iPhone 13 Pro til at se ud og fungere som ny på ingen tid. Desuden tilbyder vi en garanti på alt vores arbejde, så du kan være sikker på, at din iPhone 13 Pro er i gode hænder.

Vil du reparere din iPhone 13 Pro? Uanset om du har brug for en skærmudskiftning eller andre reparationer, kan vi med sikkerhed hjælpe dig, så du kan have glæde af din mobiltelefon i længere tid. Med et bredt udvalg af reservedele kan vi nemt få din telefon til at fungere igen på ingen tid. Kom forbi vores butik i Nyborg eller Odense – så hjælper vi med at reparerer din iPhone 13 Pro.

 

iPhone 13 Pro reparation med OEM-reservedele

Vi oplever stor efterspørgsel på særlige iPhone 13 Pro skærm reparation, men vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe med andre typer af reparationer. Uanset om du vælger at få udført iPhone 13 Pro skærm reparation eller en anden slags reparation af din enhed hos os, så kan du være sikker på, at vi udelukkende gør brug af OEM-reservedele, hvilket betyder, at de rent kvalitetsmæssigt svarer til originale dele. Samtidig får du altid 2 års reklamationsret på reparationer udført af os.

Skal vi hjælpe med iPhone reparation af andre modeller eller mobil reparation af Samsung, Huawei eller andet mærke? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Kig forbi vores butik i Odense eller Nyborg, eller bestil vores kørende tekniker hjem allerede i dag.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone