iPhone 6 Reperation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 6 Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min599,-
Homeknap udskiftning15 min349,-
Bagcover udskiftning60 minRing for pris!
Batteri udskiftning15 min349,-
Udskiftning af ladestik60 min349,-
Tænd/ Sluk Knap60 min349,-
Mikrofon udskiftning60 min349,-
Højtaler udskiftning60 min349,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min349,-
Lydløsknap60 min349,-
Volumeknap60 min349,-
Bag kamera60 min349,-
Front kamera60 min349,-
Jackstik60 min349,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

Vi reparerer din iPhone 6

Som alle smartphones er din iPhone 6 modtagelig for slitage og ulykker. Et af de mest almindelige iPhone 6-problemer er en revnet skærm. Hos ITech-Rep vil vi meget gerne hjælpe dig med at reparere din iPhone 6 – uanset hvilken ulykke den har været ude for. Det er helt op til dig om du vil besøge os i en af vores butikker eller om vi skal køre ud til dig. Læs meget mere om priserne på reparation af iPhone 6 her på siden.

Hos ITech-Rep er vi specialister i ar reparere din iPhone 6. Vi står altid klar til at hjælpe dig med alt fra udskiftning af skærm, til reparation af kamera og meget andet. Ved at reparere din mobiltelefon kan du forlænge dens levetid. Vi bruger kun reservedele i den bedste kvalitet, så du får en iPhone 6 der er så god som ny. Vores team af kompetente teknikere vil få din iPhone 6 til at se ud og fungere som ny på ingen tid. Derudover tilbyder vi garanti på alt vores arbejde, så du kan være sikker på, at din iPhone 6 er i gode hænder.

Vi kan reparere din iPhone 6 i en af vores butikker i Odense eller Nyborg, men du kan også bestille vores udekørende teknikker direkte hjem til din adresse. Hvis vi ikke kan reparere din iPhone 6 på stedet, så tager vi den med hjem og afleverer den når vi er færdige.

Du kan se priserne på de forskellige udskiftninger og reparationer her på siden. Uanset hvilen reparation du skal bruge, så står vi klar til at hjælpe dig. Har du ikke mulighed for at kigge forbi en af vores butikker, så kan du bestille vores udekørende tekniker.

 

Reparation af iPhone 6 med OEM-reservedele

Vi oplever stor efterspørgsel på særlige iPhone 6 skærm reparation, men vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe med andre typer af reparationer. Uanset hvilken reparation du har brug for, så kan du være sikker på, at vi udelukkende gør brug af OEM-reservedele, hvilket betyder, at de rent kvalitetsmæssigt svarer til originale dele. Samtidig får du altid 2 års reklamationsret på reparationer udført af os.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone