iPhone 7 Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 7 Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min799,-
Homeknap udskiftningKontakt osKontakt os
Bagcover udskiftning60 minRing for pris!
Batteri udskiftning15 min499,-
Udskiftning af ladestik60 min499,-
Tænd/ Sluk Knap60 min499,-
Mikrofon udskiftning60 min499,-
Højtaler udskiftning60 min499,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min499,-
Lydløsknap60 min499,-
Volumeknap60 min499,-
Bag kamera60 min499,-
Front kamera60 min499,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

iPhone 7 reparation i Odense og Nyborg

iPhone 7 er en fantastisk mobiltelefon, men som alle elektroniske enheder er den modtagelig for skader. Hvis din iPhone 7 har fået en revnet skærm eller andre fysiske skader, spekulerer du måske på, om det er værd at reparere den.

Hos ITech-Rep tilbyder vi reparation af din iPhone 7. Uanset om du skal have skiftet skærm på din iPhone 7 eller noget helt andet, så kan du her på siden finde en oversigt over priserne på de forskellige reparationer. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan forlænge levetiden på din mobiltelefon. Det er helt op til dig, om vi skal udføre reparation af din iPhone 7 i en af vores butikker, eller om du foretrækker at gøre brug af vores udekørende reparationsservice.

Svaret afhænger af en række faktorer, herunder omfanget af skaden og prisen for reparationen. Hvis du er usikker på, om din iPhone 7 kan repareres, er det altid bedst at rådføre dig med en professionel. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at reparerer din iPhone 7 til en fantastisk pris.

Kig forbi en af vores butikker i Odense eller Nyborg. Her står vi altid klar til at hjælpe dig med at reparere din iPhone 7. Du kan også bestille vores udekørende tekniker direkte hjem til dig.

 

iPhone 7 reparation med OEM-reservedele

Vi oplever stor efterspørgsel på særlige iPhone 7 skærm reparation. Vi er eksperter i at udskifte skære på din iPhone og uanset om du vælger at få udført iPhone 7 skærm reparation eller en anden slags reparation af din enhed hos os, så kan du være sikker på, at vi udelukkende gør brug af OEM-reservedele. OEM-reservedele har samme kvalitet som originale dele, hvilket betyder du ikke går på kompromis, selvom du skifter din skærm ud. Samtidig får du altid 2 års reklamationsret på reparationer udført af os. Skal vi hjælpe med iPhone 7 reparation eller reparation af dine andre enheder? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone