iPhone 8 Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 8 Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min899,-
Homeknap udskiftningKontakt osKontakt os
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage799,-
Batteri udskiftning15 min599,-
Udskiftning af ladestik60 min599,-
Tænd/ Sluk Knap60 min599,-
Mikrofon udskiftning60 min599,-
Højtaler udskiftning60 min599,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min599,-
Lydløsknap60 min599,-
Volumeknap60 min599,-
Bag kamera60 min899,-
Front kamera60 min599,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

iPhone 8 Reparation i Odense & Nyborg

Hos Itech-rep tilbyder vi at reparere mange forskellige iPhone modeller, og heriblandt er iPhone 8 også på listen. Med en telefon i den her prisklasse, og med disse specifikationer, kan det være dyrt at blot købe en ny istedet for at få skiftet de dele som der går i stykker.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din iPhone 8 kan blive repareret er du velkommen til at kigge forbi vores butik, og få et godt tilbud. Så kan du være sikker på at din telefon kan komme til livs igen.

 

iPhone 8 reparation i høj kvalitet

Her hos ITech-Rep er vores mission at give den bedst mulige service i form af reparation af din iPhone. Vi sørger altid for at bruge de korrekte og originale dele, såvel som at reparerer enheden på kort tid. Her er der ikke tale om flere dage, før du har fået lavet din iPhone, men kun få minutter til få timer.

Vi leverer altid et produkt, så fejlfrit som muligt og vi glæder os til at give dig en repareret og fejlfri iPhone tilbage igen.

 

Hvad er OEM kvalitet reservedele?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt.

Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone