ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 8 Plus Reparation

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min999,-
Homeknap udskiftningKontakt oskontakt os
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage799,-
Batteri udskiftning15 min599,-
Udskiftning af ladestik60 min599,-
Tænd/ Sluk Knap60 min599,-
Mikrofon udskiftning60 min599,-
Højtaler udskiftning60 min599,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min599,-
Lydløsknap60 min599,-
Volumeknap60 min599,-
Bag kamera60 min699,-
Front kamera60 min699,-
DiagnoseAfhænger af opgave299,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Jeg ønsker at få repareret en...

Afdeling:

Må vi kontakte dig via...
SMSEmailOpkaldHvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone