iPhone SE 2020 Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone SE 2020 Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min899,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage799,-
Batteri udskiftning15 min799,-
Udskiftning af ladestik60 min799,-
Tænd/ Sluk Knap60 min799,-
Mikrofon udskiftning60 min799,-
Højtaler udskiftning60 min799,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min799,-
Lydløsknap60 min799,-
Volumeknap60 min799,-
Bag kamera60 minRing for pris
Front kamera60 min799,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

Book tid til din iPhone SE 2020 reparation online

Hos ITech-Rep har vi mange års erfaring med reparation af forskellige typer af mobiltelefoner, og vi kan således også tilbyde at tage hånd om din iPhone SE 2020 reparation. Her på siden kan du nemt danne dig et overblik over, hvad de forskellige typer af reparationer vil koste dig, samt hvor lang tid det vil tage os at få din telefon tilbage i god stand. Find en god pris på reparation af din iPhone SE fra 2020 i dag.

Du kan nemt booke tid til din iPhone SE 2020 reparation online på et tidspunkt, der passer dig. Vi tilbyder også walk-in-reparation, hvis du foretrækker blot at kigge ind forbi en dag, hvor du har en åbning i kalenderen. Vi tilbyder reparation af din iPhone SE 2020 i vores butikker i Odense eller Nyborg, men også hjemme hos dig selv.

Generelt ønsker vi at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig at få klaret din iPhone SE reparation, så den snart er 100% funktionsdygtig igen. Derfor rykker vi også gerne ud med vores mobile værksted over hele Fyn. Ofte kan vi klare reparationen på stedet, og ellers tager vi den med os og leverer den tilbage til dig, så snart reparationen er klaret. Alle iPhone SE 2020 reparationer bliver udført med kvalitetsreservedele, og du får altid to års reklamationsret på reparationen.

Skulle du være i tvivl om, hvilken iPhone SE 2020 reparation der er nødvendig, så kig gerne indenfor i vores butik i enten Nyborg eller Odense. Vi står klar til at tage snak med dig og stille en diagnose. I visse tilfælde vil dette ske uden beregning. Hvis du har yderligere spørgsmål til os, så er du velkommen til at give os et kald på 52 70 70 28.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone