iPhone SE Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone SE Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min499,-
Batteri udskiftning15 min349,-
Udskiftning af ladestik60 min399,-
Tænd/ Sluk Knap60 min499,-
Mikrofon udskiftning60 min399,-
Højtaler udskiftning60 min399,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min399,-
Lydløsknap60 min499,-
Volumeknap60 min499,-
Bag kamera60 min399,-
Front kamera60 min399,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

[contact-form-7 id=”6196″ title=”BestilosDK”]

Reparation af iPhone SE skærm og andre enkeltdele

Hos ITech-Rep har vi mere end 10 års erfaring med reparation af både mobiltelefoner, tablets, PC’er og andre typer af elektronik. Vi tilbyder også reparation af iPhone SE. Så skulle skærmen have fået en ridse, eller kan batteriet ikke holde strøm længere på din telefon, så kan du trygt lade os tage hånd om det.

Vi har indgående erfaring med iPhone SE reparationer, og vi kan derfor tage hånd om alt fra reparationen af din iPhone SE skærm og til udskiftning af mikrofon, knapper og højtaler. Er du nysgerrig på vores priser på en iPhone SE skærmreparation eller andre typer af reparationer, så kan du nemt danne dig et overblik i oversigten her på siden.

Har du problemer med din mobiltelefon og skal vi hjælpe dig med at stille en diagnose, så gør vi også gerne det. I så fald kigger du bare ind i vores butik i Odense eller Nyborg, når det passer dig. I nogle tilfælde kan vi stille diagnosen helt uden beregning.

Vi ved alt om, at en skade på mobiltelefonen helst skal klares så hurtigt som muligt, så den snart er klar til brug igen. Derfor har vi gjort det nemt for dig at få klaret din iPhone SE reparation hos os. Du kan både besøge os i vores butikker i Odense og Nyborg og få repareret din mobiltelefon her, eller du kan booke vores kørende mobil tekniker.

Du vælger selv, om du vil booke tid, eller om du blot vil droppe ind forbi på et tidspunkt, hvor det passer dig. Du kan også vælge at gøre brug af vores mobile værksted, som kører ud til reparationer på hele Fyn. I de fleste tilfælde kan vi klare arbejdet på stedet, og ellers tager vi din telefon med os og sørger for at levere den tilbage til dig, når reparationen af den er fuldført.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone