iPhone X Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone X Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET 60 min999,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage799,-
Batteri udskiftning15 min799,-
Udskiftning af ladestik60 min799,-
Tænd/ Sluk Knap60 min799,-
Mikrofon udskiftning60 min799,-
Højtaler udskiftning60 min799,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min799,-
Lydløsknap60 min799,-
Volumeknap60 min799,-
Bag kamera60 minring for pris
Front kamera60 min999,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

iPhone X reparation med kvalitetsdele

Har du fået en skade på din iPhone X, så kan det være lidt af en tillidssag at skulle overlade reparationen til andre. Vælger du os til at stå for din iPhone X reparation, så kan du være vis på, at din telefon er i ganske trygge og ikke mindst kompetente hænder.

Hos ITech-Rep har vi en klar mission om at hjælpe så mange kunder som muligt og samtidig bevare den høje standard i vores arbejde, som vi er kendt for. Siden begyndelsen i 2008 og helt frem til i dag har vi udelukkende benyttet os af kvalitetsdele i forbindelse med reparation af forskellige typer af teknik. Vi kan til fulde stå inde for vores arbejde, og derfor får du altid to års reklamationsret på de udskiftede dele.

Foretrækker du, at vi kommer hjem til dig og klarer reparationen af din iPhone X, så gør vi gerne det. Vi råder nemlig over et mobilt værksted, som kan rykke ud til reparationer over hele Fyn. Vi kan også tilbyde iPhone X reparation uden tidsbestilling. Kig blot ind i en af vores butikker i Odense eller Nyborg, så står vi klar til at tage imod dig.

Vi har indgående erfaring med iPhone reparationer, og vi kan derfor både klare reparation af iPhone X skærm, ligesom en iPhone X bagside reparation heller ikke er nogen sag for os. Og det er ikke kun iPhone X reparationer, vi varetager. Vi kan således også stå for at få både din tablet, PC og andre typer af elektronik klar til brug igen med veludførte reparationer. Kontakt os gerne på 52 70 70 28 for at høre mere.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone