iPhone XR Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone XR Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min999,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage799,-
Batteri udskiftning15 min799,-
Udskiftning af ladestik60 min799,-
Tænd/ Sluk Knap60 min799,-
Mikrofon udskiftning60 min799,-
Højtaler udskiftning60 min799,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min799,-
Lydløsknap60 min799,-
Volumeknap60 min799,-
Bag kamera60 min799,-
Front kamera60 min999,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

Vi reparerer din iPhone XR hvis uheldet er ude

iPhone XR er en af danskerne foretrukne mobiltelefoner. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at du passer ekstra godt på din iPhone. Skulle uheldet alligevel være ude, så frygt ikke. Hos ITech-Rep hjælper vi dig gerne med at reparere din iPhone XR, så den holder lidt længere. Se de forskellige typer reparationer her på siden og læs mere om reparationerne til din iPhone XR.

Hvis du ønsker at forlænge levetiden på din iPhone XR, anbefaler vi, at du booker en tid hos os til reparation og udskiftning af reservedele. Vi bruger kun komponenter af høj kvalitet, der får den til at se ud som ny på ingen tid! Desuden består vores team af eksperter, der ved deres kram om smartphones, så du kan være sikker på, at når vi arbejder sammen, vil der ikke være nogen problemer overhovedet; alt arbejde udført her har også fuld garanti tilknyttet – du skal ikke bekymre dig overhovedet.

Vi kan reparerer din iPhone XR i vores butikker i Odense eller Nyborg. Kniber det med at komme forbi butikken? Bare rolig, vi kører gerne ud til dig! Vores udekørende mobil reparation står altid klar til at tage hjem til dig.

 

Få repareret din iPhone XR med OEM-reservedele

Vi oplever stor efterspørgsel på særlige iPhone XR skærm reparation, men vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe med andre typer af reparationer. Uanset hvilken reparationer du er ude efter, så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Du kan være sikker på, at vi udelukkende gør brug af OEM-reservedele, hvilket betyder, at de rent kvalitetsmæssigt svarer til originale dele. Du får 2 års reklamationsret på dine reparationer, hvis du får det udført af os. Skal vi hjælpe med iPhone XR reparation eller reparation af dine andre enheder? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone