iPhone XS Max Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone XS Max Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min1699,-
Bagcover glas udskiftning1-2 hverdage1000,-
Batteri udskiftning15 min799,-
Udskiftning af ladestik60 min799,-
Tænd/ Sluk Knap60 min799,-
Mikrofon udskiftning60 min799,-
Højtaler udskiftning60 min799,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min799,-
Lydløsknap60 min799,-
Volumeknap60 min799,-
Bag kamera60 min799,-
Front kamera60 min999,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

iPhone XS Max reparation hvor og når det passer dig

De fleste af os har svært ved at undvære vores mobiltelefon, og derfor mener vi også, at det skal være nemt at få den repareret, hvis den skulle få en skade af den ene eller anden slags. Hos ITech-Rep kan vi derfor rykke ud til iPhone XS Max reparationer på hele Fyn med vores mobile værksted. Du behøver derfor ikke at bevæge dig uden for din egen hoveddør for at få repareret din iPhone XS Max.

Foretrækker du at kigge indenfor i en af vores butikker, så er du selvfølgelig også velkommen til det. Du kan besøge vores butikker i Odense og Nyborg og få repareret din iPhone XS Max. Overlader du din iPhone XS Max reparation til os, så sørger vi for hurtigt at få den klar til brug igen, så du ikke skal være uden din telefon længere end højst nødvendigt.

Vil du have udført din iPhone XS Max reparation af dygtige folk, der ved, hvad de laver, så kan vi kun anbefale dig at overlade arbejdet til os hos os i ITech-Rep. Vi har mange års erfaring med reparation af mobile enheder, og hos os er det altid kunden, der er i centrum. Derfor tilbyder vi også iPhone XS Max reparation uden tidsbestilling. Du kan nemt danne dig et overblik over vores priser på de forskellige typer af reparationer på iPhone XS Max her på siden.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone