Samsung Reparation Odense

Hos iTech-rep er vi ikke Apple eksklusiver, langt fra. Vi reparerer al elektronik, også samtlige Samsung modeller. Så har du tabt din mobil og fået ridser i skærmen, har du brug for at få udskiftet kameraet eller få et friskere batteri, så er iTech-rep stedet.

Du kan både bestille tid på her på siden til din Samsung reparation i Odense eller vi tilbyder walk-in service, så du kan også altid komme forbi med din Samsung. Derudover giver vi selvfølgelig 2 års fuld reklamationsret fra den dato, hvor din Samsung bliver repareret på de dele, vi har repareret. Så skulle der opstå problemer med enheden efterfølgende, skal du endelig kontakte os.

Hvis du har spørgsmål vedrørende priser, ventetider eller hvad som helst andet, må du heller ikke tøve. Vi er altid klar på en god snak, for vi prioriterer kundeservicen. Uden at gå på kompromis med vores reparationer, som altid er højeste kvalitet, for det er trods alt det, vi er dygtigst til. Om så det er din gamle Samsung eller splinternye Galaxy Note, der trænger til en reparation.

Lad os reparere din Samsung mobil!

Jeg ønsker at få repareret en...

Må vi kontakte dig via...
SMSEmailOpkald