Samsung Reparation Odense & Nyborg hos Itech-Rep

Hos iTech-rep er vi ikke Apple eksklusiver, langt fra. Vi reparerer al elektronik, også samtlige Samsung modeller. Så har du tabt din mobil og fået ridser i skærmen, har du brug for at få udskiftet kameraet eller få et friskere batteri, så er iTech-rep stedet.

Du kan både bestille tid på her på siden til din Samsung reparation i Odense & Nyborg, vi tilbyder ligeså walk-in service, så du kan også altid komme forbi med din Samsung. Derudover giver vi selvfølgelig 2 års fuld reklamationsret fra den dato, hvor din Samsung bliver repareret på de dele, vi har repareret. Så skulle der opstå problemer med enheden efterfølgende, skal du endelig kontakte os.

Hvis du har spørgsmål vedrørende priser, ventetider eller hvad som helst andet, må du heller ikke tøve. Vi er altid klar på en god snak, for vi prioriterer kundeservicen. Uden at gå på kompromis med vores reparationer, som altid er højeste kvalitet, for det er trods alt det, vi er dygtigst til. Om så det er din gamle Samsung eller splinternye Galaxy Note, der trænger til en reparation.

Få Samsung reparation ligegyldigt modellen

Her hos Itech-Rep har vi flere års erfaring, derfor kan du være sikker på at få repareret din smartphone, ligegyldig hvilken model det er. Du behøver ikke have en af de nyeste samsung modelller såsom Samsung Galaxy S10. Hvis du har en ældre model, er du velkommen til at komme ind forbi med den.

Allerede nu, findes der utallige af smartphone, og samsung alene har udgivet flere end der kan tælles på to hænder. Derfor er det også vigtigt med et værksted, som har styr på hvad de laver – Og det har vi!

Da de mange smartphones, bliver mere avanceret år for år, bliver de også dyrere, og lige netop derfor syntes vi det kan være en god ide at få repareret sin smartphone, fremfor at gå ud og købe en helt ny. Samsung ser vi som en af de store på smartphone markedet, og de bliver ved med at tilbyde innovativ såvel som højteknologisk udstyr til deres kunder.

Du kan læse meget mere om de forskellige Samsung modeller lige her. 

Lad os reparere din Samsung mobil!

    Jeg ønsker at få repareret en...

    Afdeling:

    Må vi kontakte dig via...
    SMSEmailOpkald