iPhone 7 Plus Reparation

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 7 Plus Reparation Priser

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET60 min899,-
Homeknap udskiftningKontakt osKontakt os
Bagcover udskiftning60 minRing for pris!
Batteri udskiftning15 min499,-
Udskiftning af ladestik60 min499,-
Tænd/ Sluk Knap60 min499,-
Mikrofon udskiftning60 min499,-
Højtaler udskiftning60 min499,-
Udskiftning af ørehøjtaler60 min499,-
Lydløsknap60 min499,-
Volumeknap60 min499,-
Bag kamera60 min1250,-
Front kamera60 min499,-
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

Udskift og reparation af iPhone 7 Plus

Hos ITech-Rep synes vi det er vigtigt at du kan have din mobiltelefon så længe som muligt. Derfor tilbyder vi reparationer og udskiftning af bl.a. skærme til din iPhone 7 Plus i Odense og Nyborg, samt hele Fyn. iPhone 7 Plus er en fantastisk telefon, men som alle elektroniske enheder er den ikke immun over for skader. Uanset hvilket uheld du har været ude for, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at reparerer din iPhone 7 Pus.

Vi er eksperter i at reparerer din iPhone 7 Plus. Uanset om du skal have skiftet skærmen, repareret en knap eller noget helt tredje, så står vi altid klar til at hjælpe dig med din udskiftning.

Du kan hurtigt forlænge levetiden på din mobiltelefon, ved at udskifte beskadiget dele. iPhone 7 Plus er en populær mobiltelefon, så hvis du står med en model der er beskadiget, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at reparerer den, så du får glæde af mobiltelefonen i længere tid.

 

Vi reparerer med reservedele i den bedste kvalitet

Du kan bestille din iPhone 7 Puls reparation direkte på vores hjemmeside, men du kan også komme ned i en af vores butikker. Vi er eksperter i at reparerer iPhone 7 Plus og vi bruger kun reservedele i den absolut bedste kvalitet. Vi har udført mange reparationer på iPhone 7 Plus, hvor vi har leveret tilfredsstillende resultater for vores kunder. Hvis du ikke har mulighed for at komme ned i en af vores butikker, så kører vi gerne ud til dig! Læs mere om vores udekørende mobilreparationsservice.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone