ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

PC Reparation

ReparationTidPris
iMac reparation /
Macbook reparation
Op til 1 ugeKontakt os for tilbud!
PC reparationOp til 1 ugeKontakt os for tilbud!
Skærmskift Op til 1 ugefra 999
Hardwarerens + kølepastaskiftOp til 1 ugefra 625,-
Formatering Op til 1 ugefra 999,-
Batteri udskiftningOp til 1 ugefra 699,-
Udskiftning af ladestikOp til 1 ugefra 999,-
Windows licens + installationOp til 1 ugefra 999,-
Data backupOp til 1 ugefra 625,-
OptimeringOp til 1 ugefra 999,-
OpgraderingOp til 1 ugeKontakt os for tilbud!
DiagnoseAfhænger af opgave325,- / I visse tilfælde UB

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

  Jeg ønsker at få repareret en...

  Afdeling:

  Må vi kontakte dig via...
  SMSEmailOpkald  PC Reparation i Odense & Nyborg

  Har du brug for PC reparation, eller har din computer decideret brug for at køre bedre og hurtigere? Lige meget hvad kan vi hjælpe dig. Du får en omfattende service, hvor vi ser på alle dele af din computer. Vi gør vores yderste for, at den kommer til at fungere helt optimalt.

  PC reparation uden tidsbestilling

  Hos os behøver du ikke at bestille tid, hvis du har brug for en PC reparation. Du kan komme direkte ind fra gaden, og så skal vi nok finde tid til at se på din computer. Hvor lang tid det tager, afhænger af opgaven, der skal laves.

  Computer reparation i Odense & Nyborg

  Der kan være mange helt og aldeles forskellige årsager til, at en computer går i stykker. Når uheldet er ude, kan du dog vide dig sikker på, at vi kan hjælpe dig på rette vej med hensyn til reparationsprocessen.

  Der er trods alt ingen grund til, at du pludselig skal ud og købe en ny pc, blot fordi der opstår et problem med din nuværende. Kom i stedet forbi og få udført en diagnose af din computer og få et godt tilbud i forlængelse heraf.

  Hvad end du skal have udskiftet skærmen, batteriet eller ladestikket, har vi ekspertise og erfaring med alle tænkelige pc-modeller på markedet. Vi er således vant til at beskæftige os med en bred vifte af vidt forskellige produkter.

  En fællesnævner for vores arbejde er imidlertid, at vi altid benytter os af reservedele i OEM-kvalitet. Dette betyder med andre ord, at vi ene og alene anvender reservedele af lige så høj kvalitet som komponenterne i en splinterny udgave af din computer.

  Vi udfører også anden computer reparation

  Såfremt du har problemer i en helt anden boldgade, er vi ligeledes vant til at håndtere opgaver inden for samtlige kategorier, som relaterer sig til beskadigelser af computere eller lignende elektronik. Således kan du både få foretaget en optimering, opgradering eller formatering af din elektroniske enhed.

  Dertil er udførelsen af en data-backup eller en hardware-rens gode eksempler på nogle af de opgaver, vi hyppigt varetager for vores kunder.

  Under alle omstændigheder kan du roligt kigge forbi, hvis du har et hvilket som helst problem med din pc. Vi er bosat i Odense og  Nyborg, og der er på ingen måde påkrævet, at du bestiller en tid inden dit besøg. Ved at indlede en produktiv dialog, kan du hurtigt komme ét skridt tættere på at få bragt din computer i god stand igen. Vi udfører også mikrolodning reparation (microsoldering) også kaldet mainboard reparation.

  Hvad er OEM?

  Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

  Fraskilt iphone

  Vi tilbyder også mobil reparation, såvel som meget andet elektronik reparation. Du er velkommen til at kontakte os, og høre mere om hvad vi tilbyder og evt. får en snak omkring dit produkt.