Mobilt elektronikværksted på Fyn

ITech-Rep tilbyder udekørende IT-Service. De fleste modeller kan laves på stedet, hvis der er tale om en større reparation afhenter vi og levere din enhed lige til døren igen. Vi reparere alle modeller og enheder indenfor smartphones, tablets og pc. Book os online eller ring til os nu på +45 52 7070 28


1. Book din aftale online eller via telefon

Udfyld nedenstående formular. Vores tekniker kontakter dig med en bekræftelse hurtigst muligt på den ønskede måde du har afkrydset i skemaet. Du kan også ringe til os og booke din udekørende tekniker, hvis du f.eks. har spørgsmål inden booking.


2. Vi kører ud på det aftalte tidspunkt

Når vores tekniker har bekræftet din booking kører vi ud til dig, på det aftalte tidspunkt og sted. Booker du online er det vigtigt at du skriver den adresse vi skal køre ud til. Skulle der mod forventning opstå en forsinkelse får du meddelse herom.


3. Vi afslutter reparationen med ét smil

Tillykke! Nu har du en enhed der er 100% i orden. Vi kvittere altid med ét smil og 2 års reklamationsret på alle udskiftede reservedele. Skulle der opstå problemer med din enhed eller mener du der er tale om en reklamation så giv os et kald på +4552707028 – vi behandler alle sager med ét smil!

Book din tekniker lige her!

Bookingformular

Vores mobile værksted kan bookes Man-Lørdag fra kl. 10:00-18:00

Udkørende service

Ring til os for personlig betjening

I tvivl? Eller har du bare brug for en personlig betjening så ring til os nu på +4552707028

Telefontid:
Mandag-Lørdag 10.00-18:00

Reparation af iphone

Hos ITech-Rep tilbyder vi professionel og pålidelig reparation af alle former for smartphones og tablets på vores mobiltværksted. Vores erfarne teknikere er specialiserede i reparation af en lang række producenter, herunder Apple, Samsung, Huawei og mange flere. Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet og sikrer, at din enhed er i de bedste hænder. Udover reparation tilbyder vi også professionel rådgivning og support til vores kunder. Vores mobiltværksted har to praktiske beliggenheder i Odense og Nyborg, så det er nemt at besøge os. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester og priser.

Udekørende mobilreparation

Hos ITech-Rep ønsker vi at gøre det så nemt som muligt at få repareret sin telefon, og derfor tilbyder vi udekørende mobil reparation af både smartphones samt tablet og PC.  Uanset om det er reparation af iPhone, Samsung eller andre mærker kan vi hjælpe. Med vores tilbud om hjemmereparation får du en fleksibel løsning, der kan tilpasses dine ønsker. Vi kommer hjem til dig på et tidspunkt, der passer dig, og vi klarer reparationen på hurtig og effektiv vis, så din telefon snart er klar til brug igen.

Vi har mere end 10 års erfaring med reparation af mange forskellige typer af enheder, og vi har mange tilfredse kunder. Vi håber, at du vil være en af dem. Uanset om du gør brug af vores tilbud om udekørende reparation eller får din enhed repareret i en af vores butikker, så får du altid 2 års reklamationsret på alle udskiftede dele og på selve reparationen.

 

Udekørende reparation af alle enheder

Når du gør brug af vores tilbud om udekørende reparation, så kan vi i langt de fleste tilfælde klare opgaven på stedet. Hvis der er tale om en større reparation, kan vi tilbyde at afhente din model og levere den lige til døren igen, så snart vi er færdig med arbejdet. Når vi udfører udekørende reparation, så gør vi det med fokus på en høj kvalitet i arbejdet, ligesom vi sætter en ære i at gøre det til overkommelige priser. Da vi gør brug af originale dele, kan du dog opleve, at vi er lidt dyrere end konkurrenterne, men til gengæld får du kvalitet og længere holdbarhed for dine penge – og det er billigere for dig på sigt.

Når vi udfører udekørende reparationer af mobiler, tablets og PC’er, kan du være sikker på, at du som kunde er i centrum. Du kan nemt booke udkørende reparation online, og du er også velkommen til at ringe til os på +45 52 70 70 28. Så sørger vi for at sende en tekniker hjem til dig, så din enhed snart er 100% oppe at køre igen.