Mobilt værksted på Fyn

ITech-Rep.dk tilbyder udekørende IT-Service. De fleste modeller kan laves på stedet, hvis der er tale om en større reparation afhenter vi og levere din enhed lige til døren igen. Vi reparere alle modeller og enheder indenfor smartphones, tablets og pc. Book os online eller ring til os nu på +45 52 7070 28


1. Book din aftale online eller via telefon

Udfyld nedenstående formular. Vores tekniker kontakter dig med en bekræftelse hurtigst muligt på den ønskede måde du har afkrydset i skemaet. Du kan også ringe til os og booke din udekørende tekniker, hvis du f.eks. har spørgsmål inden booking.


2. Vi kører ud på det aftalte tidspunkt

Når vores tekniker har bekræftet din booking kører vi ud til dig, på det aftalte tidspunkt og sted. Booker du online er det vigtigt at du skriver den adresse vi skal køre ud til. Skulle der mod forventning opstå en forsinkelse får du meddelse herom.


3. Vi afslutter reparationen med ét smil

Tillykke! Nu har du en enhed der er 100% i orden. Vi kvittere altid med ét smil og 2 års reklamationsret på alle udskiftede reservedele. Skulle der opstå problemer med din enhed eller mener du der er tale om en reklamation så giv os et kald på +4552707028 – vi behandler alle sager med ét smil!

Book din tekniker lige her!

Bookingformular

Vores mobile værksted kan bookes Man-Lørdag fra kl. 10:00-18:00Ønsket tidspunkt på dagen:

Pr. telefonPr. email

- Du bliver kontaktet af os snarest

Ring til os for personlig betjening

I tvivl? Eller har du bare brug for en personlig betjening så ring til os nu på +4552707028

Telefontid:
Mandag-Lørdag 10.00-18:00

Reparation af iphone