Sælg din brugte mobil

Brug dine penge de rigtige steder

Stop med at bruge dine penge på reparationer, få penge ud af din brugte enhed ved at sælge den til os, så længe den ikke er ældre end 3 år og ikke har været udsat for vandskade. Herefter kan du bruge din penge på nyt udstyr der virker.

Send din enhed med posten

Har du ikke mulighed for at aflevere din mobil til os? Ingen grund til bekymring! Tag kontakten til os og lav en aftale så sender vi dig 1 stk. gratis fragtlabel så du kan sende din brugte enhed ind til os.

Få udbetalt penge for din enhed

ITech-Rep.dk tilbyder Danmarks bedste priser på brugte telefoner. Hos os er du garanteret en god pris for din enhed uanset stand. Vi udbetaler dine penge samme dag som du aflevere din enhed.

Sælg din brugte mobil hos iTech-Rep

Har du en smartphone, som du ikke længere bruger? Hos iTech Rep er vi specialiserede i at opkøbe brugte smartphones, så du kan tjene penge på din gamle enhed og samtidig hjælpe miljøet ved at undgå elektronisk affald. Vi er interesserede i at købe smartphones af alle mærker og producenter, så længe de ikke er ældre end 3-4 år og ikke har været udsat for vandskade. Vi kan tilbyde dig en fair pris for din enhed, så du kan få det bedste ud af din investering. Der er ingen garanti for at vi opkøber din enhed, opkøb er afhængig af markedet og efterspørgsel. Derfor anbefaler vi at du kontakter os eller udfylder kontakt formularen før du besøger os i butikken.

Inden salg til os, skal du sørge for at fjerne enhver form for lås på din smartphone, inklusive Google-konto eller iCloud og Apple ID. Hvis du har en iPhone, skal du også sørge for at slå “Find my iPhone” fra. Hvis du er usikker på, hvordan du fjerner disse låse eller slår “Find my iPhone” fra, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne teknikere, som vil hjælpe dig med at gøre det nemt og hurtigt.

Så hvis du har en brugt smartphone, som du gerne vil sælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi garanterer en fair pris og en hurtig og pålidelig service.

 

Vi køber og sælger brugte smartphones

Din gamle telefon, tablet eller pc er altid penge værd. Ingen smartphones er skabt for at samle støv i skuffen, sælg den i dag og få kontante penge for din brugte enhed. Det er super enkelt at sælge din gamle enhed til os – også selvom du ikke lige bor i Odense eller Nyborg, hvor vi har butikker. Uanset hvor i landet du befinder dig, skal du bare kontakt iTech-Rep for at høre hvad vi kan tilbyde dig for din brugte telefon.

Vi køber din brugte enhed uanset om den er defekt eller fuld funktionsdygtig. Din enheds tilstand har dog naturligvis betydning for, hvilken pris vi kan tilbyde dig. Vi opkøber ikke vand- eller fugtskadet enheder.

Vi opkøber enhederne efter følgende forskellige kategorier:

(A) Perfekt Stand

Når enheden er fuld funktionsdygtig og ikke har skader af betydelig størrelse. Enheden skal have været vedligeholdt og fremstå så pæn som muligt.

(B) OK Stand

Når enheden har lettere skader. Her kan det være at der er grove ridser og skrammer på telefonen dog stadig uden at der er hele dele der er defekte på telefon. Enhed skal dog stadig være funktionsdygtig.

(C) Dårlig stand

Når enheden ikke er funktionsdygtig. Her har den evt. fået en skade på skærmen eller andre betydelige steder på enheden. Enheden virker måske slet ikke mere og der vil derfor være en stor omkostning ved reparation af den opkøbte enhed.

Vi opkøber mobiler og andre produkter fra følgende mærker:Sælg din mobil

 • Apple (iPhone, iPad, Macbook, iMac, m.m.)
 • Samsung (Smartphone, Tablet, Bærbar, Pc, m.m.)
 • Huawei (Smartphone, Tablet m.m.)
 • Sony (Smartphone, Tablet, Bærbar, Pc, m.m.)

Uanset om din model står på listen eller ej så kontakt os nu for at få et godt tilbud på dit brugte eller helt nye elektronik. Jo bedre stand din telefon har, desto bedre pris kan du forvente fra os!

Sådan fjerner du Apple ID, iCloud og Find My iPhone fra din enhed

Apple ID og iCloud er vigtige funktioner, der gør det muligt for dig at synkronisere data og apps på tværs af dine enheder. Men der kan være tidspunkter, hvor du ønsker at fjerne Apple ID og iCloud fra en enhed, f.eks. hvis du har solgt enheden eller ønsker at oprette en ny Apple ID. Hvis du vil fjerne Apple ID og iCloud fra din enhed, skal du følge disse trin:

 1. Deaktiver Find My iPhone

Før du kan fjerne din Apple ID og iCloud fra enheden, skal du deaktivere Find My iPhone. Dette sikrer, at ingen kan få adgang til din enhed, når du fjerner din Apple ID og iCloud. For at deaktivere Find My iPhone skal du:

 • Gå til Indstillinger > [Dit navn] > Find My > Find My iPhone
 • Slå funktionen fra ved at flytte skyderen til venstre.
 1. Fjern Apple ID fra enheden

Når du har deaktiveret Find My iPhone, kan du fjerne din Apple ID fra enheden. Følg disse trin for at fjerne Apple ID fra enheden:

 • Gå til Indstillinger > [Dit navn] > Log ud
 • Indtast din Apple ID-adgangskode, når du bliver bedt om det
 • Vælg “Log ud” igen for at bekræfte, at du vil fjerne din Apple ID fra enheden.
 1. Fjern iCloud fra enheden

Når du har fjernet din Apple ID fra enheden, kan du fjerne iCloud fra enheden. Følg disse trin for at fjerne iCloud fra enheden:

 • Gå til Indstillinger > [Dit navn] > iCloud
 • Rul ned til bunden af skærmen og vælg “Log ud”
 • Indtast din Apple ID-adgangskode, når du bliver bedt om det
 • Vælg “Log ud” igen for at bekræfte, at du vil fjerne iCloud fra enheden.

Når du har fulgt disse trin, er din Apple ID og iCloud blevet fjernet fra enheden. Du kan nu oprette en ny Apple ID eller sælge enheden uden at bekymre dig om at efterlade personlige data på enheden.

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Opkøb af enhed

Din smartphone er ikke skabt til at samle støv i skuffen

Sælg den i dag og få penge for den, så har du endnu mere råd til at shoppe og lave alt det spændende i livet.

Ring nu på +4531511273 for at høre nærmere!