Sælg din brugte mobil

Brug dine penge de rigtige steder

Stop med at bruge dine penge på reparationer, få penge ud af din brugte enhed ved at sælge den til os. Herefter kan du bruge din penge på nyt udstyr der virker – se, dét kan betale sig.

Send din enhed med posten

Kan du ikke finde tiden til at komme ind til os? Eller bor du for langt væk? Ingen grund til bekymring! Tag kontakten til os og lav en aftale så sender vi dig 1 stk. gratis fragtlabel så du kan sende din brugte enhed ind til os.

Få udbetalt penge for din enhed

ITech-Rep.dk tilbyder Danmarks bedste priser på brugte telefoner. Hos os er du garanteret en god pris for din enhed uanset stand. Vi udbetaler dine penge samme dag som du aflevere din enhed.

Vi opkøber blandt andet produkter fra følgende mærker:Sælg din mobil

  • Apple (iPhone, iPad, Macbook, iMac, m.m.)
  • Samsung (Smartphone, Tablet, Bærbar, Pc, m.m.)
  • Huawei (Smartphone, Tablet m.m.)
  • Sony (Smartphone, Tablet, Bærbar, Pc, m.m.)

Uanset om din model står på listen eller ej så kontakt os nu for at få et godt tilbud på dit brugte eller helt nye elektronik. Jo bedre stand din telefon har, desto bedre pris kan du forvente fra os!

Vi køber og sælger brugte smartphones

Din gamle telefon, tablet eller pc er altid penge værd. Ingen smartphones er skabt for at samle støv i skuffen, sælg den idag og få kontante penge for din brugte enhed. Det er super enkelt at sælge din gamle enhed til os også selvom du ikke lige bor i Odense eller Nyborg, hvor vi har butikker. Uanset hvor i landet du befinder dig skal du bare kontakt ITech-Rep for at høre hvad vi kan tilbyde dig for din brugte telefon.

Vi køber din brugte enhed uanset om den er defekt eller fuld funktionsdygtig, det har dog naturligvis betydning for, hvilken pris vi kan tilbyde dig og det er afhængig af stand. Vi opkøber ikke vand eller fugtskadet enheder.

Vi opkøber enhederne efter følgende forskellige kategorier:

(A) Perfekt Stand

Når enheden er fuld funktionsdygtig og ikke har skader af betydelig størrelse. Enheden skal have været vedligeholdt og fremstå så pæn som muligt.

(B) OK Stand

Når enheden har lettere skader. Her kan det være at der er grove ridser og skrammer på telefonen dog stadig uden at der er hele dele der er defekte på telefon. Enhed skal dog stadig være funktionsdygtig.

(C) Dårlig stand

Når enheden ikke er funktionsdygtig. Her har den evt. fået en skade på skærmen eller andre betydelige steder på enheden. Enheden virker måske slet ikke mere og der vil derfor være en stor omkostning ved reparation af den opkøbte enhed.

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Sælg os din enhed

Jeg ønsker at sælge en...

Vi må kontakte dig via...
... SMS... Email... Opkald
Din smartphone er ikke skabt til at samle støv i skuffen

Sælg den i dag og få penge for den, så har du endnu mere råd til at shoppe og lave alt det spændende i livet.

Ring nu på +4531511273 for at høre nærmere!