Åbningstider:  Man‑Tors  10:00‑17:30   Fre- Lukket  Lør‑ 11:00‑16:00
Ring nu:  +45 31 51 12 73

Mobil reparation

iPhone Reparation

iPhone Reparation

iPad Reparation

iPad Reparation

Samsung Reparation

Samsung Reparation

Andre Mærker

Andre Mærker

Spar penge med mobil reparation i Odense

Åh nej! Din telefons skærm er sprækket, efter at du har tabt den på de hårde klinker på badeværelsegulvet. Kameraets linse har også fået ridser efter uheldet, og batteriet er også begyndt at gå ud, selvom batterimarkøren viser langt over 1%.

Bare rolig, dette kan ske for enhver, men det betyder ikke, at du behøver at investere i en ny telefon.Nej, du kan oftest nøjes med en ny skærm, et nyt batteri, en ny kameralinse eller et andet nyt stykke hardware, der er gået i stykker på din telefon. På denne måde spare du penge ved kun at skulle betale for de enkelte nye hardwaredele, og det kan vi hjælpe dig med. Vi tilbyder telefon reparation i Odense, og vi kan udskifte det meste på din smartphone. Har du en ældre version af en smartphone, så tøv ikke. Vi reparerer alle smartphones, der er på markedet, gamle som nye modeller.

Alle smartphones kan fixes

Du behøves ikke at eje den helt nye Samsung Galaxy Note eller iPhone X, for at vi kan hjælpe dig med at reparere din telefon. Vi reparerer nemlig alle smartphones, der er på markedet, så din gamle iPhone 5 er også velkommen hos os.

Smartphone reparation i Odense af høj kvalitet

Når du får udskiftet din telefons hardware, hvad end det er skærmen, batteriet eller noget andet, så bruger vi originale produkter. Det betyder, at de nye dele, du får sat i din telefon, er af høj kvalitet og med stor holdbarhed, så du får mest muligt ud af din smartphone reparation.Vi bruger altså ikke kopidele i vores arbejde, og derfor vil prisen hos os ligge en smule højere, end hvad du måske kan finde hos andre udbydere. Til gengæld får du en mobil reparation, der er langt mere holdbar.

Lad os tage et gratis kig på din smartphone

Der findes mange forskellige specifikke problemer, der kan være opstået med ens telefon. I vores telefon reparationer går vi i dybden og kigger på, hvad der er nødvendigt at skifte i netop din telefon. Dette gør vi meget gerne gratis, og du skal derfor ikke betale for at få telefonen tjekket. Dette kan for eksempel være, at det er et specifikt problem med noget af den hardware, der sidder inde i telefonen, og som forringer telefonens drift.

Så hold dig ikke tilbage, hvis du har mærket et problem med din smartphone, eller hvis den er gået i stykker på den ene eller den anden måde. I langt de fleste tilfælde er det altså ikke nødvendigt at købe ny telefon, og derfor kan du altså spare penge på dette. Så har du brug for en mobil reparation i Odense, så står vi klar til at gøre det for dig.

Lad os om din Mobil Reparation!

Jeg ønsker at få repareret en...

Må vi kontakte dig via...
SMSEmailOpkald