IPhone skærm reparation af god kvalitet

Det er meget normalt, at telefonen ved et uheld smutter ud af hånden og lander på det hårde gulv under en, og det er lige så normalt at skærmen på telefonen uheldigvis går i stykker. Her er det meget normalt at få en ny skærm og ikke en helt ny telefon. Dette kan man tilmed spare penge på, og det kan vi hjælpe med. Vi udfører gerne IPhone skærm reparation, du behøver sågar ikke engang at bestille tid, da vi har walk-in service.

Vi bruger kun originale dele til iPhone Skærm reparation

Har du brug for reparation af din skærm i Odense eller Nyborg, så står vi klar med professionel hjælp. Vi bruger altid originale produkter, så kvaliteten forbliver den samme. Vi tilbyder reparation af skærm på meget elektronik – både telefoner og iPads, forskellige mærker og både gamle og nye produkter.

Når vi bruger de originale dele, er du sikret at du ikke får et produkt tilbage som efter et par dage/uger går i stykker igen, fordi de dele der blev brugt ikke lige var så gode som de kunne være.

Vi hører tit om at man har fået skiftet en skærm som efter et par dage, allerede er begyndt at hænge halvt ud af telefon eller slet ikke virker mere. Vi sørger for at alt bliver monteret korrekt, med de rigtige dele, for vi kender situation og føler det er vores job, at sikre det ikke sker for dig og din iPhone.

Vi laver også andre dele på din iPhone, hvis det bliver er nødvendigt, ligeledes bruger vi også kun originale dele – Altid.

Få IPhone skærm reparation istedet for at købe en ny

Vi har alle prøvet at have en irriterende flænge i skærmen, eller haft en ridse der påvirker ens synsfelt når man anvender sin IPhone. Langt de fleste får ikke lavet der skærm, fordi de føler det ikke kan betale sig. Det er dog ikke tilfældet, da langt de fleste skærme sagtens kan reddes, og til en billig pris også.

Så vil du gerne undgå at bruge penge på en helt ny IPhone, så kontakt os eller kom forbi butikken, og så skal vi sørge for, at du får den helt rigtige IPhone skærm reparation, i den ypperste kvalitet.

Vi laver alle modeller iPhone

Om det er en iPhone 7, IPhone X / iPhone XR, eller nogle af de ældre modeller såsom iPhone 4-5 så kan du være sikker på at vi sagtens kan ordne dit problem. Som beskrevet længere oppe, har vi walk-in service og alt efter dit problem, kan ventetiden variere fra 30 minutter til en dag. Dog arbejder vi hurtigt og effektivt, samt organiseret og du vil få besked om hvor lang tid det cirka vil tage.

Vi har flere års erfaring, og mener selv at vi er erfarne nok til at gøre et godt stykke arbejde for dig. Her hos Itech-Rep er det ikke kun udelukkende iPhone reparationer vi foretager os. Vi udfører ligeså Samsung reparation, og tilbyder også elektronik reparation , blandt andet computer reparation eller spillekonsoller såsom playstation og Xbox.

iPhone skærm reparation

Få repareret din iPhone skærm hos ITech-Rep. Vi tilbyder professionel og pålidelig reparation af alle iPhone-modeller, uanset om det er en knust skærm, en defekt touchfunktion eller en anden skærmrelateret skade. Vores erfarne teknikere anvender reservedele af original kvalitet, og vi garanterer en hurtig og pålidelig reparation. Vi tilbyder også konkurrencedygtige priser og en bekvem online booking service. Kontakt os i dag og lad os hjælpe med at få din iPhone skærm tilbage til at fungere som ny igen!”

[contact-form-7 id=”6196″]