Få repareret din iPad

iPads er populære enheder til både arbejde og leg, men de er ikke uforgængelige. Uheld sker, og nogle gange går en iPad-skærm i stykker, eller enheden holder op med at fungere korrekt. Heldigvis er vi klar til at hjælpe dig!

Du har nu taget første skridt mod at få repareret din iPad. Vælg din model.

iPad Reparation

iPad Pro series Reparation

iPad Mini series Reparation

iPad Air series Reparation

iPad Reparation hos ITech-Rep

Hos ITech-Rep tør vi gerne sige, at vi er dygtige. Vi har 10 års erfaring med iPad reparation vi kan reparere alt. Uanset hvilken model du har, så kan vi hjælpe dig med alt fra reparation af skærm, til udskiftning af knapper og meget mere.

Så har du tabt din iPad mini og ødelagt din iPad skærm, eller løber din iPad pro hele tiden tør for batteri? Så kom forbi. Du kan både kontakte os på nettet eller komme forbi i vores butik, hvor vi med det samme kan komme i gang med din iPad reparation. Vi har butikker i både Odense og Nyborg, så du let kan komme forbi og få en snak.

Du har også mulighed for at booke vores udekørende tekniker til reparation af din iPad. Vi kommer hjem til dig og i langt de fleste tilfælde kan vi reparerer din iPad på stedet.

 

Konkurrencedygtige priser indenfor iPad reparation

Vores priser er konkurrencedygtige og vores service er helt i top. Vi tilbyder altid 2 års garanti på alle vores iPad reparationer fra reparationsdatoen, for din iPad skal gerne blive ved med at virke. Vores faglighed er selvfølgelig også høj.

Vi anvender kun OEM og originale dele, hvis der skal udskiftes dele på din IPad. Hvis skærmen fx er gået i stykker, så skifter vi den med en skærm af højeste kvalitet. Derfor kan du altid regne med at få en reparation i topklasse.

 

iPad reparation uanset hvilken model du har

Her hos os, har vi haft utallige af iPads inde, og vi har kendskab til mere eller mindre, alle modeller der er på markedet. De mange modeller, og nutidens tendenser er også med til at udvikle vores teknologiske forståelse, og bygger hele tiden videre på den viden vi har som forretning.

Med de nye modeller af iPads, kommer der også et behov for at få dem repareret, derfor følger vi med i alle tendenser og leaks af fremtidige iPads, så vi er klar med hjælpen hvis uheldet skulle være ude.

Så om du har en ny eller en gammel iPad, sidder vi klar og løser problemet for dig, så din iPad kan blive så god som ny. Vi sørger for at du får den bedst mulige reparation af din iPad.

Reparation af andet elektronik

Udover iPads kan vi også hjælpe med reparation af andre elektroniske enheder. Vi udfører reparation af mobil af en række forskellige mærker. Vi hjælper blandt andet med reparation af iPhone, Samsung, Huawei og mange andre.

Har du tekniske problemer med din PC eller spillekonsol kan vi også hjælpe med det. Vi udfører nemlig reparation af pc uanset om du har problem med hardware eller software. I forhold til spillekonsoller kan vi hjælpe med reparation af både nye og ældre modeller. Vi er særligt dygtige til reparation af PS4 og PS5.

Lad os reparere din IPAD!

Kundehenvendelse