ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPad 9.7″ 2018 Reparation

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITETop til 1 uge999,-
Batteri udskiftningop til 1 uge1199,-
Diverse Repop til 1 ugeRing for pris!

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

iPad 9.7 (2018) reparation – Få din iPad fikset af professionelle hos ITech-Rep

Er din iPad 9.7 (2018) blevet beskadiget? Hos ITech-Rep tilbyder vi pålidelig reparation af Apple-enheder til overkommelige priser.

Vores dygtige teknikere er specialiserede i reparation af iPad 9.7 (2018) og bruger kun originale reservedele for at sikre, at din enhed fungerer optimalt efter reparationen. Vi tilbyder 2 års reklamationsret for din tryghed.

Vi kan håndtere en bred vifte af problemer, herunder:

  • Knust eller ridset skærm
  • Batteriproblemer
  • Problemer med opladning
  • Kamera- eller højtalerproblemer
  • Softwarefejl

Vi tilbyder også en gratis diagnose for at fastslå problemet, så du ved præcis, hvad du kan forvente i forhold til reparationstid og omkostninger.

Hos ITech-Rep stræber vi efter at levere hurtig og pålidelig service. Vi vil gerne hjælpe dig med at få din iPad 9.7 (2018) tilbage i god stand og i brug igen så hurtigt som muligt.

Kontakt os i dag for at booke en tid til reparation eller for mere information om vores services. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone