Reparation af alle iPhones

Hos ITech-Rep kan du få repareret din iPhone til en fantastisk pris! De fleste har prøvet at få ødelagt deres iPhone på den ene eller den anden måde. Afhængigt af skaden, behøver et ærgerligt uheld dog ikke markere enden for din smartphone. I langt de fleste tilfælde kan vi hjælpe med en iPhone reparation og få din enhed klar til brug igen.

Hos ITech-Rep beskæftiger vi os med mange former for reparation, og vi vil med glæde tage et kig på lige præcis dit problem og giver et godt tilbud på din iPhone reparation. Vi udfører også mikrolodning reparation (microsoldering) – også kaldet mainboard reparation.

Udover reparation af iPhone, kan vi også hjælpe med andre mobil reparationer. Uanset om du har brug for reparation af Samsung eller et af de mange andre mærker, Kan vi hos ITech-Rep hjælpe dig.

Vælg din iPhone-model, der trænger til en kærlig hånd

iPhone reparation med originale kvalitetsdele

Den mest efterspurgte iPhone reparation er på skærmen, som enten skal repareres eller udskiftes helt. Hvis du lader os hos ITech-Rep varetage udskiftning af din skærm eller en anden type af iPhone reparation, så kan du være sikker på, at vi udelukkende gør brug af reservedele, som er af OEM-kvalitet. Det er en forkortelse for Original Equipment Manufacturer, og det er dermed din garanti for, at du får den bedste kvalitet på markedet.

Du kan derfor opleve, at prisen på iPhone reparation hos ITech-Rep kan være en smule dyrere end hos nogle af vores konkurrenter, men hos os får du langt mere for dine penge. Reservedele i OEM-kvalitet er nemlig betydeligt mere holdbare, da de er i lige så god stand som de dele, der er anvendt i det originale produkt. Samtidig får du altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og det arbejde, der er udført hos os. Såfremt du falder over billigere iPhone reparationer, vil der med stor sandsynlighed være tale om en kopiskærm, der ikke matcher den kvalitet, som du bør stræbe efter.

 

iPhone reparationer efter dine behov

Andre eksempler på iPhone reparationer, som typisk efterspørges, er udbedring af beskadigelser på enten indgangen til jackstick, volumen-knappen, højtalerne eller kameraet. Uanset hvilken type af problem du oplever med din iPhone, så står vi klar til at høre mere om det og udbedre skaden med hurtig og effektiv iPhone reparation.

Hvis du har at gøre med en komplikation, der ikke er helt nem at beskrive, må du endelig ikke være bleg for at kigge forbi vores en af vores butikker eller ringe til os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Vi reparerer iPhones i Odense, Nyborg eller direkte hjemme hos dig.

 

iPhone reparationer i Odense, Nyborg og på resten af Fyn

ITech-Rep har butikker i Odense og i Nyborg, så du let kan få repareret din iPhone direkte i en af vores butikker. Vores butik i Odense ligger tæt på Munke Mose, så du let kan kigge forbi hvis du skal have fixet en skade eller slitage på din mobil telefon. Vi tilbyder en række forskellige iPhone reparationer i Odense, så kig endelig forbi hvis vi skal tage et kig på din iPhone.

Med vores iPhone reparation i Odense kan du hurtigt få fixet din smartphone – uanset hvilket uheld den har været udsat for. Vi tilbyder både skærmskift, skift af batteri, bagcover og meget andet. Vælg din model ovenfor og se vores billige priser på iPhone reparationerne.

Vi kan også reparere din iPhone i Nyborg. Kom forbi vores butik, så tager vi sammen et kig på de skader du skal have lavet. Har du ikke mulighed for at komme ned i en af vores butikker, så tilbyder vi også en udekørende reparationsservice, som kommer direkte hjem til dig. I langt de fleste tilfælde kan vores udekørende mobiltekniker fixe dine problemer på stedet. Du kan læse meget mere om vores udekørende mobilreparation hos ITech-Rep. Book en tid allerede i dag, så din mobil kan blive så god som ny.

Overlad blot iPhone reparation til os

Kundehenvendelse