Åbningstider:  Man‑Tors  10:00‑17:30   Fre- Lukket  Lør‑ 11:00‑16:00
Ring nu:  +45 31 51 12 73

Vælg iPhone model

iPhone reparation

De fleste prøver i tide og utide at få ødelagt deres iPhone på enten den ene eller den anden måde. Afhængig af skaden, behøves et ærgerligt uheld eller et uventet problem dog ikke nødvendigvis markere enden for din smartphone. I langt de fleste tilfælde kan reparation af din Iphone gøre det muligt at råde bod på problemet og få liv i din iPhone igen.

Vi beskæftiger os med alskens former for reparationsprocesser og er mere end glade for at tage et kig på dit specifikke problem. Dette gør vi tilmed fuldkommen gratis, hvorefter du vil blive givet et uforpligtende tilbud på reparationen af den elektroniske enhed.

I mange situationer er det særligt skærmen på telefonen, som enten skal reparere eller skiftes. Derfor oplever vi særligt, at en stor andel af vores kunder efterspørger en udskiftning af deres skærm. Her er det vigtigt at bide mærke i, at vi altid til vores reparationer bruger skærme og lignende reservedele, der er i OEM-kvalitet.

Prisen er således af og til en lille tand dyrere end flere af vores konkurrenter, men samtidigt får du langt mere for pengene. Reservedele i OEM-kvalitet er netop betydeligt mere holdbare og kvalitetsrige at anvende, da de er i lige så god stand som de dele, der er anvendt i det originale produkt. Såfremt du støder på billigere priser, vil det dermed med alt sandsynlighed være tale om en kopiskærm, der ikke matcher den kvalitet, som du bør stræbe efter.

Et par andre eksempler på udbredte problemer, der kan opstå i forbindelse med enhver iPhone, er beskadigelser i enten indgangen til jackstik, volume-knappen, højtalerne eller kameraet. Hvad end du oplever problemer med nogle af disse eller en hvilken som helst anden del af mobilen, er vi altid villige til at høre om din situation.

Også selvom du har at gøre med en komplikation, der ikke er nem at beskrive, skal du endelig ikke være bleg for at kigge forbi vores reparations butik i Odense. Her vil du altid få muligheden for at forhøre dig omkring din specifikke sag, så vi kan hjælpe dig med en konkret løsning på problemet.

Vi kan klare alle reparationer til iPhones

Vi varetager reparationer af alle de forskellige iPhones, som er tilgængelige på markedet. Du kan derfor modtage hjælp til såvel en iPhone 5 som den helt nye iPhone X.

Uanset om du ejer én af de allernyeste versioner eller én af de ældre udgaver, er det en skam at være nødsaget til at skulle og købe en splinterny erstatning. Dette vil immervæk resultere i en langt større udgift, end hvis du blot skal have repareret din Iphone.

Samtidigt er det jo fuldkommen unødvendigt at købe nyt, hvis det stadig er muligt at få repareret din nuværende iPhone. Selvfølgelig er det nemt at være tilbøjelig til at tænke, at det sikkert er umuligt at få rettet op på dit givne problem. Ikke desto mindre, kan det aldrig skade at få tjekket, hvorvidt det er muligt at gøre noget ved sagen eller ej. Vores service i forbindelse med diagnosen er jo nemlig helt gratis.

Lad os reparere din iPhone!

Jeg ønsker at reparere en...

Vi må kontakte dig via...
... SMS... Email... Opkald