Åbningstider:  Man‑Tors  10:00‑17:30   Fre- Lukket  Lør‑ 11:00‑16:00
Ring nu:  +45 31 51 12 73

iPhone reparation

De fleste har prøvet at få ødelagt deres iPhone på den ene eller den anden måde. Afhængigt af skaden, behøver et ærgerligt uheld dog ikke markere enden for din smartphone. I langt de fleste tilfælde kan en reparation få liv i din iPhone igen.

Vælg iPhone model

Få et uforpligtende tilbud på reparation af din iPhone

Vi beskæftiger os med mange former for reparation, og vil med glæde tage et kig på lige præcis dit problem. Dette gør vi fuldkommen gratis, og herefter får du et uforpligtende tilbud på reparation.
I mange tilfælde er det skærmen på telefonen, som enten skal repareres eller udskiftes. Derfor oplever vi, at en stor andel af vores kunder særligt efterspørger en udskiftning af deres skærm. Her er det vigtigt at bemærke, at vi ved reparation af skærme og lignende reservedele, altid bruger reservedele, som er af OEM-kvalitet. Det er din sikkerhed for, at du får den bedste kvalitet på markedet, da OEM betyder Original Equipment Manufacturer.
Prisen er således nogle gange en lille smule dyrere end hos nogle af vores konkurrenter, men samtidig får du langt mere for pengene. Reservedele i OEM-kvalitet er netop betydeligt mere holdbare og kvalitetsrige at anvende, da de er i lige så god stand som de dele, der er anvendt i det originale produkt. Såfremt du falder over billigere reparationer, vil der med stor sandsynlighed være tale om en kopiskærm, der ikke matcher den kvalitet, som du bør stræbe efter.

Et par andre eksempler på udbredte problemer, der kan opstå i forbindelse med enhver iPhone, er beskadigelser i enten indgangen til jackstik, volume-knappen, højtalerne eller kameraet. Hvad end du oplever problemer med nogle af disse eller en hvilken som helst anden del af mobilen, er vi altid villige til at høre om din situation.

Også selvom du har at gøre med en komplikation, der ikke er nem at beskrive, må du endelig ikke være bleg for at kigge forbi vores reparationsbutik i Odense. Her vil du altid få muligheden for at forhøre dig omkring dit problem, så vi kan hjælpe dig med at få det løst.

Vi klarer reparation af alle iPhones

Vi varetager reparationer af alle de iPhones, som er tilgængelige på markedet. Du kan derfor modtage hjælp til såvel en iPhone 5, som til den helt nye iPhone X.

Uanset om du ejer en af de allernyeste versioner eller en af de ældre udgaver, er det en skam at være nødsaget til at købe en splinterny erstatning. Dette vil immervæk resultere i en langt større udgift, end hvis du blot skal have repareret din iPhone. Samtidig er det fuldkommen unødvendigt at købe nyt, hvis det stadig er muligt at få repareret din nuværende iPhone.
Selvfølgelig kan man nemt at være tilbøjelig til at tænke, at det sikkert er umuligt at få rettet op på det givne problem. Men det kan aldrig skade at få tjekket, hvorvidt det er muligt at gøre noget ved problemet eller ej. Vores service i forbindelse med diagnosen er nemlig helt gratis.

Overlad reparationen af din iPhone til os!

Jeg ønsker at få repareret en...

Må vi kontakte dig via...
SMSEmailOpkald