iPhone reparation – Vi ordner flere modeller

De fleste har prøvet at få ødelagt deres iPhone på den ene eller den anden måde. Afhængigt af skaden, behøver et ærgerligt uheld dog ikke markere enden for din smartphone. I langt de fleste tilfælde kan en reparation få liv i din iPhone igen.

Vi beskæftiger os med mange former for reparation, og vil med glæde tage et kig på lige præcis dit problem og giver et godt tilbud på reparation.

Vælg din iPhone model

Originale dele, til originale modeller

I mange tilfælde er det skærmen på telefonen, som enten skal repareres eller udskiftes. Derfor oplever vi, at en stor andel af vores kunder særligt efterspørger en udskiftning af deres skærm. Her er det vigtigt at bemærke, at vi ved reparation af skærme og lignende reservedele, altid bruger reservedele, som er af OEM-kvalitet. Det er din sikkerhed for, at du får den bedste kvalitet på markedet, da OEM betyder Original Equipment Manufacturer.

Prisen er således nogle gange en lille smule dyrere end hos nogle af vores konkurrenter, men samtidig får du langt mere for pengene. Reservedele i OEM-kvalitet er netop betydeligt mere holdbare og kvalitets rige at anvende, da de er i lige så god stand som de dele, der er anvendt i det originale produkt. Såfremt du falder over billigere reparationer, vil der med stor sandsynlighed være tale om en kopiskærm, der ikke matcher den kvalitet, som du bør stræbe efter.

Et par andre eksempler på udbredte problemer, der kan opstå i forbindelse med enhver iPhone, er beskadigelser i enten indgangen til jack stik, volume-knappen, højtalerne eller kameraet. Hvad end du oplever problemer med nogle af disse eller en hvilken som helst anden del af mobilen, er vi altid villige til at høre om din situation.

Også selvom du har at gøre med en komplikation, der ikke er nem at beskrive, må du endelig ikke være bleg for at kigge forbi vores reparations butik i Odense eller Nyborg. Her vil du altid få muligheden for at forhøre dig omkring dit problem, så vi kan hjælpe dig med at få det løst.

Vi klarer reparation af iPhone

Vi varetager reparationer af alle de iPhones, som er tilgængelige på markedet. Du kan derfor modtage hjælp til såvel en iPhone 5, som til den helt nye iPhone X.

Uanset om du ejer en af de allernyeste versioner eller en af de ældre udgaver, er det en skam at være nødsaget til at købe en splinterny erstatning. Dette vil immervæk resultere i en langt større udgift, end hvis du blot skal have repareret din iPhone. Samtidig er det fuldkommen unødvendigt at købe nyt, hvis det stadig er muligt at få repareret din nuværende iPhone.

Selvfølgelig kan man nemt at være tilbøjelig til at tænke, at det sikkert er umuligt at få rettet op på det givne problem. Men det kan aldrig skade at få tjekket, hvorvidt det er muligt at gøre noget ved problemet eller ej.

Her hos Itech-Rep har vi flere års erfaring , og vi sigter altid efter at give dig den bedst mulige service, samt IPhone reparation. Du kan enten bestille tid eller blot komme ind i butikken med din telefon, hvorefter vi tilbyder reparationer i alle størrelser og former.

Du kan læse meget mere om hvordan vi arbejder, og hvilken process vi arbejder ud fra når vi reparerer din IPhone, under “om os” og du kan læse meget mere om hvad vi ellers tilbyder rundt om på hjemmesiden. Om det er ipad, iphone eller PC der skal fixes, er du sikker på vi kan give en hjælpende hånd med.

Overlad blot iPhone reparation til os

Jeg ønsker at få repareret en...

Afdeling:

Må vi kontakte dig via...
SMSEmailOpkald