ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPad Air 2020 Reparation

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITETop til 1 uge2799,-
Batteri udskiftningop til 1 ugeRing for pris!
Diverse Repop til 1 ugeRing for pris!

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Kundehenvendelse

Velkommen til iTech Reparation, din pålidelige partner for iPad Air 2020

reparationer. Hvis du har oplevet problemer med din iPad Air 2020, er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder hurtig og pålidelig reparationsservice til en overkommelig pris.

Vores dygtige teknikere er specialister i at reparere enhver fejl på din iPad Air 2020. Vi kan reparere skærme, batterier, opladningsporte og mere, så din enhed fungerer som ny igen. Vi bruger kun de bedste reservedele og teknikker for at sikre, at din iPad Air 2020 reparation er af højeste kvalitet.

Vi forstår, hvor vigtig din iPad Air 2020 er for dig, og derfor gør vi alt for at give dig den bedst mulige service. Vi tilbyder også en garanti på vores reparationer, så du kan have fuld tillid til vores arbejde. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for iPad Air 2020 reparation. Vi er her for at hjælpe dig!

Har din iPad Air 2020 brug for reparation?

iTech-Rep tilbyder hurtige og professionelle reparationer af din iPad Air 2020. Uanset om du har brug for en skærmudskiftning, batteriskift eller reparation af knapper eller porte, kan vores erfarne teknikere hjælpe dig. Vi bruger kun originale reservedele og giver en garanti for alle reparationer. Med vores konkurrencedygtige priser og pålidelige service kan du være sikker på, at din iPad Air 2020 er i gode hænder hos os. Kontakt os i dag for at få din iPad Air 2020 tilbage i topform.

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone