ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPad Pro 10.5″ 2017 Reparation

REPARATIONTIDPRIS
Skærmskift - OEM KVALITET1-2 hverdage2499,-
Batteri udskiftning1-2 hverdageRing for pris!
Diverse Rep1-2 hverdageRing for pris!

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

[contact-form-7 id=”6196″ title=”BestilosDK”]

iPad Pro 10.5 (2017) reparation – Hurtig og pålidelig service hos ITech-Rep

Har din iPad Pro 10.5 (2017) brug for reparation? Hos ITech-Rep kan vi hjælpe dig med at få den fikset hurtigt og til en overkommelig pris.

Vores erfarne teknikere er specialiserede i at udføre reparationer på Apple-enheder, herunder iPad Pro 10.5 (2017). Vi bruger kun originale reservedele, og vores reparationer er dækket af en garanti på 24 måneder.

Nogle af de problemer, vi kan løse på din iPad Pro 10.5 (2017), inkluderer:

  • Knust eller ridset skærm
  • Batteriproblemer
  • Problemer med opladning
  • Kamera- eller højtalerproblemer
  • Softwarefejl

Vi tilbyder også en gratis diagnose for at fastslå problemet, så du ved præcis, hvad du kan forvente i forhold til reparationstid og omkostninger.

Hos ITech-Rep sætter vi en ære i at tilbyde en pålidelig og hurtig service. Vi bestræber os på at udføre reparationer så hurtigt som muligt, så du kan få din iPad Pro 10.5 (2017) tilbage i god stand og i brug igen.

Kontakt os i dag for at få mere information eller for at booke en tid til reparation af din iPad Pro 10.5 (2017). Vi ser frem til at hjælpe dig!

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.

Fraskilt iphone